31 Mart 2014 Pazartesi

Kübra Kuzusuna Kavuşuyor

Ablası olan daha iyi anlar...

Ablalarıma düşkünlüğümü az çok biliyorsunuzdur. Her zaman kardeşten arkadaştan öte oldular benim için. Allah'a şükür aramıza hiç kötü hisler girmedi. Beraberce, destek alarak, destek vererek attık her adımızı. Beni hiç yalnız bırakmadılar, en güzel sevgilere doyurdular.

Kübra Ablam, annemle babamın ilk göz ağrısı, kıymetlisi. Benim için ise "Küçük Anne". Aramızda 5 yaş olmasına rağmen ayağında sallarmış beni, yedirirmiş, severmiş. Bu yüzden onun gözünde ben hala çocuğum =)

O günlerden, yıllar yıllar geçti, Küçük Anne büyüdü, gerçek bir Anne olmaya hazırlanıyor. Bizde Anne Yarısı olmaya.. Bu güzel günlerimizi küçük bir organizasyonla tamamlayalım istedik. Kübra Ablam'a ne söylediysek ikna edemedik. "Uğraşmayalım, daha dünyaya gelmeyen bebeğe ne partisi" dedi durdu, O vazgeçtiğimizi sanarken Şeyma&Sümeyye&Beyza pes etmedi, sürpriz için kolları sıvadı =)

En büyük yardımcılarımız; desteğini esirgemeyen, çabalayan, ablamın vefalı arkadaşları, iki melek Mina & Dinnur oldu.. Siz ablam için çok büyük şanssınız. Allah gönlünüzden geçen her şeyi hayırlısıyla versin İnşaallah.

Baby Shower olarak anılan bu parti, bizim dilimizce "Küçük Bir Davet". Amacımız sevdiğimiz insanları bir araya toplayalım, ablamızın gülen yüzünü bir daha güldürelim.. E başarılı da olduk çok şükür =)

Önce konseptimize oluşturduk. Karar vermekte hiç zorlanmadık, çünkü ablamın ağzında hep o kelime.. Kuzu'm Kuzu'm Kuzu'm.. Davetiye hazırlayarak işe başladık.


Bu harika şey zevkli kuzenimiz Beyza'nın elinden çıktı. Görür görmez bayıldım. Emeğine sağlık Sarı Prensesimizin.

Büyük gün geldi çattı. "Sürpriiiiiiiiz" çığlıklarıyla karşıladık ablamı, O da bizi gözyaşlarıyla tabi ki.. Tüm emeklerimize değdi. Harika bir anı oldu hepimiz için..

Son olarak; güzel kuzumuz inşaallah annesi gibi hayırlı bir evlat, hayırlı bir abla, hayırlı bir arkadaş ve hayırlı bir eş olur. Allah Onu tüm kötülüklerden korusun.

Hepimiz sabırsızlıkla Seni bekliyoruz..

Not: Resimde gördüğünüz  her şey el emeği göz nuru hazırlanmıştır =) 


















 



























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder